h1

quinoa och Potter

oktober 30, 2007

Åstadkommit idag? Jodå, gått på föreläsning gånger två, fått ut tyskaprov (kändes än en gång som att vara tillbaka i gymnasiet), fascinerats av att jag med mycket bred marginal blivit godkänd. Fast det mest intressanta om ni frågar mig är att jag har satt igång med yllebroderandet och att jag har testat quinoa första gången. Fröna såg lite märkliga ut och luktade som om jag inte skulle tycka om dem – fast de var riktigt goda, smakade spannmålsaktigt och mycket mildare än jag väntat mig. Klämde också i mig fyra kapitel Harry Potter and the Half Blood Prince under mitt broderande.

6 kommentarer

  1. alltså ljudböcker, jag säger bara det. perfekt! men jag tycker nog att du hållit på med sexan lite väl länge ;P


  2. isabelle, jag vill upplysa dig om att min mp3-spelare inte kan kommunicera med min dator, och eftersom filerna ligger på hårdskivan måste de avlyssnas hemma, i närheten av datorn. Därmed blev det t.ex. ett uppehåll förra veckan när jag var uppe i Österbotten 5 dagar. Men nu är det faktiskt bara tre kapitel kvar, och allt är ruskigt och otäckt, så det är mycket möjligt att jag lyssnar färdigt ikväll.


  3. Ja, vi har också testat quinoa och jag tyckte riktigt mycket om det. Verkligen. Var det röd eller vit/gul (vad man nu ska kalla det) som du testade? Vi har bara testat vit/gul än så länge…


  4. Jag har bara ätit röd quinoa än så länge, det råkade vara den som Ruohonjuuri hade extrapris på. Vet du om det är någon skillnad i smaken mellan olika sorter?


  5. Jag har för mig att det är lite smakskillnad, men jag vet inte… Men jag tror att en av mina kompisar sa att det var lite annorlunda…


  6. Det börjar komma radiostationer som BARA läser ljudböcker:

    http://audiobookradio.net/Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: