h1

Önskas: egen ytterdörr

mars 7, 2008

Det absolut skönaste som finns just nu är att vara ensam hemma. Dessvärre grumlas lyckan alltid av oron för när det ska ta slut.

Jamen ge mig den där ettan nån gång. Ge mig en ytterdörr som är bara min, genom vilken endast av mig utvalda och inbjudna människor kommer.
Jag struntar faktiskt i om jag har råd eller inte, mitt psyke kräver att det blir ett slut på det kollektiva livet med icke-självvalda människor, och det snabbt.

4 kommentarer

  1. Är grannarna riktigt högljudda så har det ingen större betydelse att man har en egen ytterdörr. Men det kan ju vara intressant att tvingas anpassa sin dygnsrytm efter grannarna också! Det kan vara lärorikt att tvingas ifrågasätta sina vanor.


  2. Det är inte grannarna som är mitt problem, det är tjejen jag delar kök, badrum och ytterdörr med – och hennes vänner. Samt det faktum att så länge jag bor kvar här kommer jag inte att ha något som helst inflytande över vem jag delar min vardag med.

    Visst kan man ha problem med grannar också – men de befinner sig ändå på ett något större avstånd.


  3. Sådär bodde jag med i två år. Fast sista året bodde jag visserligen ensam men det hjälpte inte eftersom jag istället aldrig kunde veta när någon skulle behaga flytta in. Det kunde ske när som helst vilket gjorde att jag aldrig kände mig riktigt trygg och hemma. Jag älskar min etta!


  4. Känner så väl igen mig i din längtan efter nåt eget! Jag bodde i studentkorridor i typ 3 år och efter 1,5 var jag helt spyless på att aldrig kunna gå ut i köket, utan att veta om man skulle få äta frukost själv eller inte. Att aldrig kunna få se på tv själv, utan alltid behöva vänta att det drällde in folk. Jag tycker mig vara en relativt social person, men när man aldrig får välja när man ska vara social, så blev jag en riktig eremit. Mot slutet, så lyssnade jag alltid utåt köket om det var folk där innan jag gick ut. Dryygt!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: