h1

Herr Äckligt Självgod

februari 22, 2010

Spotifys reklamer brukar jag oftast uthärda med mer eller mindre upphöjt lugn. Det finns dock ett vadhållningsbolag som har varit extremt irriterande sedan starten, och där reklammannens röst ofta väcker en intensiv längtan att slå honom hårt i ansiktet för att få tyst på hans självgoda röst.
Den senaste veckan har nämnda reklamman dock nått nya höjder (dessutom var den under flera dagar den enda utomstående reklam som hördes), vilket har fått mig att utveckla en konspirationsteori.
Det här bolaget kanske inte alls betalar för att alla spotify-användare i Finland ska vara tvungna att stå ut med deras äckligt självgode reklamman som hävdar att alla kvinnor kommer att älska dig om du blott använder vadhållningsbolagets tjänster. De kanske får höras gratis, i utbyte mot att de spelar in reklam som är så vedervärdig att spotify-användarna helt enkelt inte har något annat val än att betala spotify för att slippa lyssna på Herr Äckligt Självgod.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

One comment

  1. Det borde ju gå att använda t ex Despotify, som är open source, för att slippa reklam? Jag använder inte Spotify, men när jag skall se/lyssna program på YLE:s arenan så väljer jag open source programmet RTMPDump-YLE, för att ladda ner programmen och se dem lokalt i stället, det är alltid bra med fria alternativ!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: