h1

Bästa beslutet

mars 12, 2010

Det bästa man kan göra en fredag kväll när livet inte går enligt manus och man inte riktigt vet hur man ska hantera sig själv – det är att fatta ett spontant beslut att gå på konsert med Lina Teir. 45 minuter före konserten läser jag om den, och hittar plötsligt ett mål med kvällen. Bästa beslutet på hela veckan – för Lina Teir höll publiken i ett järngrepp med sina varmt humoristiska och självutlämnande berättelser och sånger. På Myspace låter hon inte lika bra som i verkligheten, men texterna är fortfarande mitt i prick. Svenskfinland har fått en egen motsvarighet till Annika Norlin (som brukar gå under artistnamnen Säkert! och Hello Saferide).
Det är så skönt med någon som vågar säga hur det är fast det sitter främlingar i publiken. Sedan går man hem och känner sig märkligt upplyft, för det är minsann inte bara jag som brukar bygga enorma luftslott på ingen tid alls.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

One comment

  1. […] jackan och gå till butiken sedan det mörknat en söndagskväll, eller att kunna gå på konsert med i princip ingen ställtid alls. Även om det innebär att man måste gå till butiken för att komma åt en skvätt jord att […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: