h1

Jetlaggad, typ

augusti 30, 2011

Min lägenhet känns som en hel kontinent. Mängden steg man numera måste ta mellan skrivbordet och matbordet är i runda slängar oändlig. Golvet är halare än jag minns det, ekot tydligare utan alla anhopade högar kläder och grönskan utanför fönstret lummigare och grönare än jag minns den från de två senaste somrarna.
Jag går till en annan del av centrum för en intervju, och det känns absurt att jag kan gå dit på 20 minuter trots att jag ska till en annan del av centrum, att det är glest på trottoarerna och att trafiken är sporadisk hela vägen. Det känns som att vänta på att den här staden ska börja hända, men jag anar att den inte kommer att göra det.

Så jag försöker landa i den här nygamla tillvaron. Så här är det nu. Småstad, och tystnad utanför det öppna fönstret. Frilansjobb och sommarpackningen som står och väntar på mitt engagemang.
Går till biblioteket, strosar runt bland hyllorna och bär hem böcker till den grad att jag lär ha träningsvärk i morgon.

Bibliotek, alltid den där quick-fixen när man måste känna att man rotat sig lite. Jag kan inte leva utan hemlånade biblioteksböcker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: