h1

In & ut

mars 11, 2012

Någon rapportering förra veckan blev det inte, men den borde ändå ha landat på plus minus noll. Det här med att inte köpa hem nya prylar fungerar för att det måste fungera. Det svåraste är helt klart att inte få göra spontana loppisrundor. Jag har alltid tyckt att det är ganska meningslöst att handla på loppis enbart med ögonen för en viss sak i myllret – på loppis handlar man ju med framförhållning. Därmed kan jag inte ens ta en loppisrunda om det är något jag verkligen behöver under den här konsumtionsfastan.

Under veckan som gått har jag hunnit med att fira födelsedag i mycket trevligt sällskap. Jag bad om att inte få presenter utan i stället något ätbart till festen, och det visade sig vara ett lyckat drag. Lite försenade presenter kommer antagligen att dyka upp senast dagarna före påsk, men hittills har jag bara fått ätbara saker.

In: Gjorde slag i saken och köpte ett nätavstörningsfilter för att kunna koppla MacBooken till förstärkaren utan störningar.

Ut: den digitala bandspelare som jag haft på långlån i ganska exakt två år för frilansprojekt i ljudform. Det var mera skönt än vemodigt att lämna tillbaka den eftersom jag aldrig blev helt och hållit kompis med ljudformatet.

Hittills alltså: Biter ihop och låter bli att bära hem annat än mat och bibliotekslån, men har inte haft tid eller ork att rensa ut. Får därmed bakläxa på den halvan av utmaningen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: