h1

Om Ika

Ika. 30 år gammal finlandssvensk med pausade studier och jobb i blandade former. Läser, skriver och funderar. Gillar litteratur, musik, film, teater, konst, fotografering, matlagning och annan skapande verksamhet.

4 kommentarer

 1. Gjorde en liten felläsning, men rätt så underhållande… ”Ika. 25 år gammal frilansskribent som studerar…” Och nog stämmer ju det också, även om du är mer finlandssvensk än frilansskribent. =)


 2. Läste en kommentar av dig på webben och ville bara upplysa om att det går att pinga automatiskt.
  Har skrivit om det här :
  http://respons.wordpress.com/2007/03/16/mojlighet-att-rss-pinga/


 3. Åh! Hittade just din blogg. Du skriver så fint, så där som jag önskar att jag orkade. Mina blogginlägg blir hastverk i förbigående, och så drömmer jag frustrerat om att skriva lite mer eftertänksamt någon gång. Trevligt med en blogg där själva texten är njutbar.


 4. Hej Hej!!
  Hittade din blogg genom ”bokbloggarna uppmärksammas”. Jag skriver därför att jag just renoverat Pausa.se, ett Community för kvinnor i ca. 25 -35 års åldern. Nu behöver sajten fyllas med liv. Vi har höga ambitioner! Vi vill att det skall bli det absoluta tillhållet för kvinnor runt 30 som ”vill något” med sina liv, som drömmer och ibland förverkligar sina drömmar, som läser, som reser, som intresserar sig för film ,litteratur, mode, inredning allt gott och vackert och njuter av livet! Och så hoppas jag att det skall finnas folk som vill dela med sig och inspirera varandra – som boktips t.ex. Att byta böcker, att recensera, att skriva om klassiker att analysera samtiden allt allt allt är intressant kring litteratur.
  Jag tänkte fråga om du har lust att skriva lite för oss!!? För att göra en kort fråga extremt lång och omständlig!! Hahaha!
  Skriv till mig mina@dennert.se eller till redaktionen@pausa.se
  Mvh MinaKommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: